Forside

Bogmesse BAM i Slotscentret i Holbæk 31. august 2019
fra kl. 10:00 – 14:00.

BAM! er et børnelæseevent, her vil børn få muligheden for at opleve et væld af læsemuligheder i form af både bøger og tegneserier og kan møde flere forfattere og ikke mindst den danske Disney tegner Flemming Andersen, som vil undervise børnene i at tegne Disney figurer.

Formålet er at støtte børns læring og trivsel, men også at samle penge ind på vegne af Lions Club Holbæk.

Lions Club Holbæk har garanteret en donation på kr. 10.000, - til De Danske Hospital Klovnene. (lokalt Holbæk)

Bogmessen henvender sig til børn i alderen fra 6 – 14 år, den løber af stablen LØRDAG D. 31.8. Kl. 10.00-14.00. Slotscentret Holbæk, Slotsvolden 7, 4300 Holbæk

På nuværende tidspunkt er der 16 forlag som ønsker at deltager i messen: inklusive:
• Forlaget Forlæns
• Forlaget Afart / Comics Factory
• Forlaget Fabel
• Rasmus Julius
• Forlaget Eudor
• Mais & Co.
• Forlaget Bolden
• Med flere…

Vi ser frem til en dejlig og aktiv lørdag i Slotscenteret.

Lions Club Holbæk