LIONS CLUB HOLBÆK er en af 302 lionsklubber som findes i Danmark.
Klubben blev startet i 1968 af Lions Club Gentofte.
Hver tredje mandag i måneden, holder vi møde, hvor vi planlægger vores kommende aktiviteter. Det foregår på Spisestedet i Tjebberup, Holbæk.

I øjeblikket har klubben 19 medlemmer der alle har tilknytning til lokalområdet.
Lions Club Holbæk er selv "moderklub" for fire andre lionsklubber i området.

Lions Club Holbæks formål er, at hjælpe humanitært i lokalsamfundet, på nationalt- og internationalt plan, derudover prøver klubberne også at støtte forskellige kulturelle tiltag. Klubberne i Damark donerer hvert år mellem 20-30 mill. kr. til humanitær hjælp! Klubmøderne finder altid sted hver tredie mandag i måneden klokken 18:00 hvor vi starter med at nyde en middag sammen.

Alle midler som samles ind, bliver 100% givet ud igen til de formål klubbens medlemmer ønsker at støtte. Al administration betales gennem medlemmernes eget kontingent, som p.t. er på 750 kroner halvårligt.

Har du lyst at være med, eller at besøge os som gæst, kontakt os her: holbaek ved lions prik dk