LIONS CLUB HOLBÆK er en af 317 lionsklubber som findes i Danmark.
Klubben er startet i 1968 af Lions Club Gentofte.
Hver tredje mandag i måneden, holder vi møde, hvor vi planlægger vores kommende aktiviteter. Det foregår på Spisestedet i Tjebberup, Holbæk.

I øjeblikket har klubben 20 medlemmer der alle har en tilknytning til lokalområdet.
Lions Club Holbæk er selv "moderklub" for fire andre lionsklubber i området.

Lions Club Holbæks formål er, at hjælpe humanitært i lokalsamfundet, på nationalt- og internationalt plan, derudover prøver klubberne også at støtte forskellige kulturelle tiltag. Klubberne i Damark donerer hvert år mellem 20-30 mill. kr. til humanitær hjælp! Klubmøderne finder altid sted hver tredie mandag i måneden klokken 18:00 hvor vi starter med at nyde en middag sammen.

Alle midler som samles ind, bliver 100% givet ud igen til de formål klubbens medlemmer ønsker at støtte. Al administration betales gennem medlemmernes eget kontingent, som p.t. er på 750 kroner halvårligt.