Søg julehjælp

Hvis du har børn, en lav indkomst og bor i Holbæk Kommune, kan du søge julehjælp hos Julekomitéen af 1922.

10.05.2019
Siden er under opdatering - læs senere!

Find skema her    og Information om behandling af personoplysninger (GDPR)

Vi skal have modtaget skemaet senest den 19. november.

I midten af december giver vi svar på, om du kan få julehjælp. Du får svaret i din e-boks. Hvis du er fritaget for e-post, får du et fysisk brev i din postkasse.

Hvis du kan få julehjælp, kommer pengene ind på din NemKonto, og vi tilstræber, at det sker senest den 20. december. Vi kan ikke sige på forhånd, hvor mange penge du får – det kommer an på, hvor mange penge vi samler ind.

Støt julehjælpen
Har du lyst og mulighed for at hjælpe de familier, der har svært ved at få pengene til at række i julen, så overfør et valgfrit beløb til:

MobilePay:  4 83 44
Bankoverførsel til reg.nr. 6682, kontonr. 0013373922 i Sparekassen Kronjylland

Beløb overført før 27. november bliver udbetalt i 2018, beløb overført efter 27. november bliver udbetalt i 2019.