Ungdomsudveksling

Prøv Lions Danmarks ungdomsudveksling

- det er noget ganske særligt

Et af Lions International formål er at skabe og opretholde en atmosfære af forståelse mellem verdens folk. Derfor bringer Lions Danmark unge mennesker i alderen 17 - 21 år sammen på internationale ungdomslejre for at skabe forståelse for de forskellige kulturer.

Lions Internationale ungdomsarbejde arbejder på tre områder:

•     Arrangere ungdomslejre i Danmark

•     Være værtsfamilie for et ungt menneske, der besøger Danmark

•     Udsende unge fra Danmark til ungdomsudveksling i andre lande.

Kontakt Lasse Aunfelt, mail: lka ved falck prik dk

Der er meget stor forskel på unges ferie sammen med venner eller bekendte og de arrangementer, Lions står for.

Unge fra mange lande/kulturer/folkeslag placeres i samme lejr, og de "tvinges" til at være sammen og samarbejde mens lejren foregår.

Under et ophold hos en værtsfamilie får den unge tillige mulighed for at være aktiv deltager i en fremmed kultur og families daglige rutiner, i stedet for at betragte det på afstand, som når vi er på ferie.

Lions klubber i Danmark sender op til 150 unge ud i den store verden om året.

>> Se særtillæg til "LION" om Ungdomsudveksling 2017