Søg julehjælp

Hvis du har børn, en lav indkomst og bor i Holbæk Kommune, kan du søge julehjælp hos Julekomitéen af 1922.

30.10.2020

Find skema her

Skemaet kan også hentes i Borgerservice, og sendes elektronisk til mailadressen: svenddue.m ved gmail prik com

Information om behandling af personoplysninger (GDPR), står på skemaet!

Vi skal have modtaget skemaet senest den 29. november 2020.

I midten af december giver vi svar på, om du kan få julehjælp. Du får svaret i din e-boks. Hvis du er fritaget for e-post, får du et fysisk brev i din postkasse.

Hvis du kan få julehjælp, kommer pengene ind på din NemKonto, og vi tilstræber, at det sker senest den 18. december. Vi kan ikke sige på forhånd, hvor mange penge du får – det kommer an på, hvor mange penge vi samler ind.

Støt julehjælpen
Har du lyst og mulighed for at hjælpe de familier, der har svært ved at få pengene til at række i julen, så overfør et valgfrit beløb til:

MobilePay:  4 83 44
Bankoverførsel til reg.nr. 6682, kontonr. 0013373922 i Sparekassen Kronjylland

Beløb overført før 10. december bliver udbetalt i 2020, beløb overført efter 10. december bliver udbetalt i 2021.